O meni

Virtualni asistent Klara Frančišković

Građenje poslovanja nosi nedostatak vremena, a oni sitni zadaci se sve više gomilaju. Ne znate jeste li sve sastanke stavili u kalendar, pripremili sve papire za knjigovođu, istražili gdje možete napraviti kvalitetne posjetnice, a još k tome niste objavili već duže vremena ništa na društvenim mrežama.

Onda ste na pravom mjestu danas i sada.

Moje je ime Klara Frančišković, virtualni sam asistent i vodim radionice koje pomažu u povećanju zadovoljstva klijenata i zaposlenika. Moj je zadatak učiniti Vaš posao jednostavnijim, uštedjeti Vam vrijeme koje Vam je dragocjeno za izgradnju poslovanja.

Play Video about kontakt klara frančišković

Ostvarite pozitivne poslovne rezultate uz moju pomoć

Dugogodišnje iskustvo u vođenju ljudi, odjela Službe za korisnike, te obavljanja administrativnih poslova, motiviralo me da svoju pomoć ponudim malim i srednjim poduzetnicima, te fizičkim osobama, kako bih im olakšala poslovanje i pomogla u ostvarivanju boljih rezultata poslovanja.

Moje su usluge dostupne na hrvatskom i engleskom jeziku, a osnovno znanje posjedujem iz  talijanskog i njemačkog jezika.

Ponosna sam na organiziranost, predanost poslu i izvrsne komunikacijske vještine te  na diskreciju koja je najvažnija u poslovnom odnosu.

Recenzije

Što drugi kažu o našoj suradnji

5/5

Jeste li upoznali Klaru? Mi jesmo i oduševljeni smo. Kao tvrtka koja se bavi turizmom dugi niz godina znamo da u našem poslu postoji puno promjena. Uz pomoć Klarinih odličnih organizacijskih vještina i stručnosti uspjeli smo podignuti našu viziju poslovanja, ali i uslugu na jedan viši nivo.

Lastavica cruising

5/5

U zadnjih godinu dana si me oduševila kontinuitanim investiranjem u svoje znanje i skilove kako bi nama, klijentima pruzila jos bolju uslugu. Stvarno se osjecam potpuno u sigurnim rukama u vezi uređivanja sadržaja, pripreme i schedulinga kao i brzini hendlanja svih zahtjeva. A najviše me veseli sto mogu brainstormati s tobom ili ti naprosto prepustiti umjetničku slobodu jer znam da i sama vrhunski pišeš i imaš super konkretne ideje kako sto napraviti.

Andrea Krkač, Curiousitivity

5/5

S pojmom virtualnog asistenta Klara nas je prvi puta upoznala u neformalnom razgovoru. Ideja nam se počela motati po glavi mjesecima. S Klarom surađujemo od početka njezina poslovanja (što smo jedva dočekali) i ušteda vremena i novaca koju nam je suradnja donijela je jednostavno neprocijenjiva. Sve administrativne poslove smo prepustili njoj i sada znamo da je virtualni asistent jedna od naših najboljih odluka.

Marine Elevator

5/5

Draga Klara,  želim ti još jednom zahvaliti na konzultacijama o korisničkom iskustvu. Osim što sam dobila puno novih informacija, savjeta i koraka koje mogu poduzeti odmah, kao i pogled iz drugog kuta ( o kojem uopće nisam razmišljala), dobila sam i jedan tako ugodan i podržavajući razgovor. Osim profesionalnosti, stručnosti i predanosti želim posebno pohvaliti i istaknuti tvoju blagost i pristup, zbog kojih sam imala osjećaj kao da smo prijateljice odavno. Veselim se nekim budućim suradnjama!

Ivona Žugaj

5/5

Meni je Klarin program pomogao da bolje razumijem svoje klijente (emocionalno i problematiku kroz koju prolaze). Ovo mi je dalo materijala za teme, koje mogu obrađivati u različitim formatima. Također, obnovila sam svoje znanje customer supporta, koje sam zbog preuzimanja nove uloge zanemarila. Tek sada vidim, koliko je ono vrijedno u svakodnevnoj komunikaciji s klijentima.

Ivana Deak

5/5

Kroz mentorski program BYOB Klare iz Expertise uz konstruktivne upute, zadatke, primjere i analize stekla sam nova znanja koja će mi omogućiti da budem još uspješnija. Individualni pristup mojim izazovima omogućio mi je da napredujem više od očekivanog.  Klara je jasna i direktna baš kako to njeno ime znači. Uz Klaru definirajte sve što trebate, kako i posložite sve na svoje mjesto. Velika preporuka! 

Maja I.

5/5

Već dugo razmišljam o virtualnoj asistentici i čak sam imala prije nekoliko pokušaja angažiranja asistenta. Nije uspjelo, možda najviše iz razloga jer ja nisam bila spremna prepustiti dio kontrole nekome drugom. S Klarom surađujem gotovo 6 mjeseci i zaista sam se preporodila i ne mogu vjerovati koliko mi se dodatnog vremena oslobodilo. Kao poduzetnica imam zaista puno zadataka koje sam do nedavno sve sama odrađivala. Otkad surađujem s Klarom, ne mogu vjerovati da sve može biti tako “lako” i da ne moram sve sama. Ako želite bezbolan transfer zadataka, lakoću komuniciranja i nekoga “od povjerenja” tko će zapravo biti dio vašeg tima – na pravom ste mjestu! Klara je  odgovorna, učinkovita, točna, agilna, uvijek spremna na učenje i napredak. S Klarom ćete dobiti svoj tim i nećete više biti sami.

Maja Puškarić

5/5

S Klarom sam radila na individulanom mentoriranu na temu korisničkog iskustva u trajanju od 4 tjedna. Klara je bila iznimno ugodna, susretljiva i proaktivna. Odgovarala je brzo i učinkovito na sve moje upite, i dan-dva nakon upita za savjet bi mi poslala korisne informacije, linkove, alate i druga rješenja za poboljšanje mog poslovanja i odnosa s klijentima. Iako sam neke stvari ‘znala’, dobila sam pravi uvid u važnost podrške klijentima i praktične načine kako to sprovesti u djelo, što ne bih ni izbliza imala posloženo bez ove edukacije. Najviše mi je koristilo upoznavanje s mapom korisničkog puta (o čemu uopće nisam znala), savjeti za email marketing i formulare customer supporta, a specifično za moje područje i savjeti o pisanu ‘case studija’ na blogu. Preporučam Klaru svim malim poduzetnicma jer će Vam dati opće znanje i prilagodit će se Vašoj branši sa specifičnim savjetima.

Eni, Split

5/5

U procesu sam otvaranja obrta i imala sam 100 upitnika iznad glave. Uz Klarinu pomoć i brzu intervenciju na moj upit, sam uspjela dobiti odgovore na sva svoja pitanja. Klara mi je na veoma jednostavan način uspjela objasniti što sve moram napraviti i ponudila pomoć u daljnim koracima. Ako se dvoumite oko suradnje s njom, toplo preporučujem isto!

Ana Mihaljević Peraić

5/5

Kad sam otvarala obrt mislila sam da sam jako dobro informirana. Igrom slučaja smo Klara i ja pričale o obvezama obrtnika u Hrvatskoj i shvatila sam koliko zapravo malo znam o zakonima. Zahvaljujući njoj i njenoj nesebičnoj pomoći, sigurna sam da sam izbjegla barem jednu kaznu. Ako u budućnosti budem zatrebala usluge virtualnog asistenta, neću se dvoumiti kome delegirati posao!

Jelena Drljo, TopWeb

5/5

Klaru sam zamijetila na BYOB grupi, jako mi se svidio njen nastup i rad. Dogovorile smo Zoom poziv, te shvatile da želimo surađivati. To mi je bila odlična odluka, jer Klara poznaje tematiku posla, zadatke dogovaramo, a uvijek su riješeni u najkraćem mogućem roku. Delegiranjem zadataka postigla sam da odradim i sama više posla, a oslobodim i vremena za sebe kad treba. Svaka bi poduzetnica trebala imati nekog kao Klara. Hvala Klara!

Artemida

Želite angažirati virtualnog asistenta?